Monday 9 May 2011

een nieuwe tijd voor spa en wellness

Beste,

We zijn verheugd om u bijdeze gelegenheid te introduceren in een nieuwe tijd voor Spa en Wellness. De professionele en spirituele 10,000 jaar oude technieken van Vunkuwa Afrikaanse Massage, waarschijnlijk de oudste vorm van therapie en zeker de meest natuurlijke, holistische massage die lichaam en geest ontspant, heilzaam voor de spieren en de huid, verbetert de bloedsomloop, helpt het lichaam met de kleine kwalen en maakt het individu meer energiek en vitaal. Vunkuwa Afrikaanse Massage biedt een geheel van behandelingen die werken voor de individuele energie van de klant en de therapeut voor een maximal resultaat.

Hier kan je een getuigenis vinden: www.vunkuwa.blogspot.com of sluit je aan bij onze facebookpagina http://www.facebook.com/vunkuwa.academy en http://www.facebook.com/CarolRahaba

Vunkuwa Afrikaanse Massage is trots op haar training modules waarbij we de meest vooruistrevende opleiding aanbieden in gesofisticeerde spa therapie. Authentieke en traditionele behandelingen worden gemengd met aromatische en natuurlijke kruiden en planten van Afrika. We leren jou de essentie van Vunkuwa Afrikaanse Massage i.e. ademhalingsanalyse, het ritme van het lichaam, beenderstructuur analyse, de temperatuur van het lichaam van koud naar heet. bone structural research, temperature between cold and hot. We introduceren je in het rijke pallet van Afrikaanse bewegingen, meer dan 400 zijn deel van onze opleiding.

Bekijk één van onze videos gemaakt door SABC: http://youtu.be/Ulhh9knbnHQ

Meer informatie ? info@vunkuwa.com of bel ons 0032(0)32886293