Friday 29 April 2011


Hierbij informatie mbt de cursus, de datums voor 2011 en de prijzen.
Bij deelname aan ons 1-dag seminarie wordt het bedrag van het seminarie afgetrokken van de prijs voor de cursus module 1 & 2.
Hierbij ons nieuw schema voor 2011:

Cursussen te Edegem, Antwerpen,België.
> tijdens Juni 2011
> Module 1 & 2 6-10 Edegem (Antwerpen) België
> Module 3 & 4 13-17 Edegem (Antwerpen) België
> Module 5 & 6 29(juni)-03 (juli) Edegem (Antwerpen) België

> Juli 2011
> Module 1 & 2 06-10 Wiesbaden, Duitsland
>
> September 2011
> Module 1 & 2 12-16 Edegem (Antwerpen) België
> Module 3 & 4 19-23 Edegem (Antwerpen) België
> Module 1 & 2 26-30 Berlijn, Duitsland
>
> Oktober 2011
> Beurs Kortrijk 2-3 Kortrijk, België
> Module 1, 2, 3 & 4 10-14 Leeuwarden, Holland
Vunkuwa® International Academy & Spa is een wellness academie gecreërd door Carol Mathebula en gespecialiseerd in Afrikaanse manuele therapie en natuurlijke cosmetica. Met meer dan 16 jaar ervaring in het trainen van Spas, wellness centra en therapeuten van over de hele wereld en gebaseerd op de uitstekende reputatie van Vunkuwa therapie, introduceren we jou het Afrikaanse concept in jouw spa of wellness centrum. We kunnen jou een volledige service geven met o.m. opleiding, producten en de conceptualizatie van jouw praktijk naar een Afrikaanse atmosfeer.
De kunst van VUNKUWA® is een unieke Afrikaanse methodologie die werd doorgegeven van generatie op generatie waarbij oude en traditionele manieren van wellness worden gebruikt. Deze authentieke methode van massage therapie verhoogt jouw kennis en jouw mogelijkheden om met het lichaam in contact te komen in zijn essentie. Hierbij kijken we naar de ademhaling, temperatuur en de verschillende kleuren die zichtbaar zijn op de huid wanneer het lichaam uit balans is.

Gedurende de analyse van het lichaam tijdens Vunkuwa Afrikaanse Massage, analyseren we de ademhaling welke varieert van normaal, medium tot snel. Dit geeft jou de status van het lichaam en is de basis voor de verdere behandeling. De temperatuur van koud tot warm of heet geeft jou een idee waar het lichaam uit balans is. De koude op het lichaam vertelt ons het gebrek aan bloedcirculatie terwijl warmte aangeeft waar er teveel electriciteit of ontsteking is. Tenslotte helpen de verschillende kleurschakeringen die je ziet op het lichaam ons om de blokkades te traceren in het lichaam.

In Vunkuwa gaat het niet enkel over de behandeling maar we focussen voornamelijk op de blokkades en de oorzaak hiervan. Door de implementatie van een ‘adaptive’ leeproces waarbij we rekening houden met jouw kennis en vaardigheden, bieden we een educatieprogramma aan opgesplitst in verscheidene modules waarbij we jou de beste leerervaring geven.

Alle cursussen vinden plaats in Edegem, Drie Eikenstraat 630, 2650 Edegem. Je kan registreren via de Vunkuwa website www.vunkuwa.com, klik op nederlands, Academie en tenslotte programma. Vervolgens klikken op schrijf je nu in, vergeet niet door te sturen ! Je kan ook gewoon bevestigen via email naar info@vunkuwa.com of via het contactformulier op de website. Voor de cursussen in Nederland en Duitsland, vraag naar de lokaties, mocht dat je interesseren.

Kom en ervaar Vunkuwa !